Mercedes-Benz Türk, Kılıç Grup’a 150 Adet Actros Çekici Teslim Etti

1995 yılında kurulan ve taşımacılık faaliyeti ile hizmet vermeye başlayan Kılıç Grup, Kılıç Nakliyat şirketi ile müşterilerine hizmet veriyor. Yaptığı yatırımlarla büyüme ivmesini sürdüren şirket, araç parkını da yenilemeye devam ediyor.

Kılıç Grup, son olarak 28 Ekim 2022 tarihinde İstanbul’da düzenlenen bir törenle 150 adet Mercedes-Benz Actros çekiciyi teslim aldı. Şirket, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen yeni araçlarını konteyner, demir çelik ve dökme yük nakliyesi alanlarında kullanacak.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’ın kredi desteği ile Mercedes-Benz Türk bayisi Koluman Motorlu Araçlar tarafından satış işlemleri yapılan araçlar; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel ve Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Üyesi Ali Saltık tarafından Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç ve Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Taner Kılıç’a teslim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir